Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Υλικά

10ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό μικρό
1 κόκκινη πιπεριά
1 λουκάνικο χωριάτικο
1 κ.γ πάπρικα
150 γρ.σπανάκι
5 αυγά ελαφρώς χτυπημένα με λίγο αλάτι και πιπέρι
Αλάτι κατά βούληση

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρουμε τα υλικά μέχρι να μαλακώσουν, για 2-3 λεπτά περίπου.

Προσθέτουμε την πιπεριά και το λουκάνικο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί.

Προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε ήδη χτυπήσει και αφήνουμε την ομελέτα να σχηματισθεί και να ψηθεί στο κάτω μέρος της, περίπου 3-4 λεπτά.

Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και αφήνουμε να ψηθεί για ακόμη 3-4 λεπτά. Εναλλακτικά τελειώνουμε το ψήσιμο της ομελέτας στο φούρνο, σε μέτριο γκρίλ για 4-5 λεπτά.

 
 
 
 
Banner
Banner
Banner