Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Υλικά

75 ml. σάλτσα σόγιας
1 λάιμ
3 αβγά χτυπημένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πράσινη τσίλι πιπεριά ή κόκκινη
φρέσκο κόλιανδρο 1 μικρό ματσάκι, ψιλοκομμένο
3 γρ. ζάχαρη
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
15 ml. φυστικέλαιο

Εκτέλεση

Για την σάλτσα
Σε ένα μπολ βάζουμε 60ml σάλτσα σόγιας και στύβουμε λάιμ. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλο χυμό λάιμ αν χρειάζεται.

Μίγμα αυγών
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε 15ml σάλτσα σόγιας, το σκόρδο, την πιπεριά τσίλι, το κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ξανά και δοκιμάζουμε μήπως πρέπει να προσθέσουμε και άλλη ποσότητα από κάποιο συστατικό.

Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μίγμα αυγών. Κουνάμε το τηγάνι να απλώσει η ομελέτα και τηγανίζουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Βγάζουμε την ομελέτα μας από το τηγάνι και την τυλίγουμε σαν ρολό. Την αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

Όταν έχει κρυώσει, την κόβουμε στην μέση διαγώνια, την στροβιλίζουμε αν θέλουμε όπως στην φωτογραφία και σερβίρουμε συνοδεύοντας με την σάλτσα.

 

 
 
 
 
Banner
Banner
Banner