Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Υλικά

6 κολοκυθάκια μέτρια, τρυφερά
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
6 αυγά
1/2 φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο ή τρίμματα φέτας
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα κολοκύθια και τα κόβουμε σε καρέ. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τα κολοκύθια ίσα να μαλακώσουν ελαφρά (δεν πρέπει να πάρουν χρώμα ούτε να λιώσουν), να παραμείνουν καταπράσινα και αλ ντέντε. Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ, προσθέτουμε το τυρί, αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα κολοκυθάκια.

Σιγοψήνουμε το σφουγγάτο από τη μία πλευρά για λίγα λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί. Αναποδογυρίζουμε το σφουγγάτο με τη βοήθεια ενός πλατιού πιάτου κι από την άλλη πλευρά, για να ψηθεί. Τρώγεται κρύο.

 
 
 
 
Banner
Banner
Banner