Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η μεταφορά των αυγών γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, σε καθορισμένες ημέρες της εβδομάδας, πράγμα που γίνεται γνωστό στον πελάτη από την πρώτη μας επίσκεψη στο κατάστημά του.

 ΔΙΑΝΟΜΗ

 1. Δύο φορές την εβδομάδα και ανάλογα την περιοχή του καταστήματος.
 •  Δευτέρα – Πέμπτη
 •  Τρίτη – Παρασκευή
 •  Τετάρτη – Σάββατο
 1. Με τηλεφωνική παραγγελία από την εταιρεία από την προηγούμενη της διανομής.
   
 2. Με παράδοση επί του αυτοκινήτου.
   
 3. Με τηλεφωνική παραγγελία απ’ τον πελάτη, είτε από την προηγούμενη ημέρα, είτε αυθημερόν μέχρι τις 09:00 το πρωί.

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για πελάτες με εβδομαδιαία κατανάλωση μικρότερη των 12 καρτελών ανά εβδομάδα, η διανομή γίνεται αυστηρά μια φορά την εβδομάδα. Εξυπακούεται ότι αν χρειασθεί και επιπλέον δρομολόγιο, ο πελάτης θα εξυπηρετηθεί στο αμέσως επόμενο δρομολόγιο που αντιστοιχεί στη διανομή του.

    

 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΡΟΚΟΣ

 •  Αυγά ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ στη διάθεση του καταναλωτή.
 • Μεγαλύτερη διάθεση
 • Προσέλευση νέων πελατών
 • Μεγαλύτερο κέρδος
 • 24ωρη εξυπηρέτηση με παραγγελιοληψία, ακόμα και τις αργίες για κάλυψη έκτακτων αναγκών από προσωπικό ασφαλείας. 

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ.

 Θα μας βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Αρτοποιία, οπωροπαντοπωλεία, Mini Markets, Καταστήματα Τροφίμων, Παντοπωλεία, Super Markets. Παράλληλα, αρκετά από τα ποιοτικότερα ζαχαροπλαστεία της Αττικής, εμπιστεύονται την ποιότητα της παραγωγής τους στα αυγά της Κρόκος. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σημείο στο οποίο θα βρείτε τα αυγά ΚΡΟΚΟΣ.

   

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

 Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

 Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρεία μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε, τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και των υπηρεσιών μας.

 Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε και σε κατάσταση έντονου και πολλές φορές αθέμιτου ανταγωνισμού, είναι πολύ βασικό για τον κάθε ένα από εμάς να κρατήσει ψηλά το όνομα που με κόπο, μόχθο και αγωνία έχει «κτίσει» όλα αυτά τα χρόνια επενδύοντας πρώτα απ’ όλα στη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον τελικό καταναλωτή.

Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία και στην «ΚΡΟΚΟΣ» έχουμε «κτίσει» όλα αυτά τα χρόνια ένα αξιόπιστο όνομα, συνώνυμο με την ποιότητα πάνω στο πιο δύσκολο και ευαίσθητο διατροφικά προϊόν, το αυγό.

Θέλοντας λοιπόν να εξασφαλίσουμε σε κάθε μας πελάτη - συνεργάτη την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, φροντίζουμε ώστε η όλη διαδικασία παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης των αυγών που διοχετεύουμε στην Ελληνική αγορά να ακολουθείται από την αυστηρή διαδικασία που υπαγορεύει η ισχύουσα νομοθεσία της ευρωπαϊκής ένωσης. Έτσι, τόσο η διαδικασία εκτροφής των πτηνών, η συλλογή των αυγών, η διαδικασία ωοσκόπησης και διαλογής τους, η αποθήκευση και η διακίνησή τους μέχρι τις δικές σας αποθήκες, ακολουθεί τους κανονισμούς ISO 22000 (πιστοποιητικό με το οποίο είναι πιστοποιημένη και η εταιρεία μας), ενώ η παραγωγική μονάδα είναι πιστοποιημένη με το ανώτερο πιστοποιητικό ποιότητας IFS (International Food Standard). Έτσι είμαστε σε απόλυτη θέση να γνωρίζουμε ότι κάθε φορά σας παραδίδουμε προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

 Αν ωστόσο πιστεύετε πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητά μας σε οποιοδήποτε σημείο της συνεργασίας μας, παραμένουμε στη διάθεσής σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε υπόδειξη έχετε να μας προτείνετε.

 Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σημερινές μας επιλογές είναι η επένδυσή μας για το επόμενο διάστημα έτσι, θεωρούμε μεγάλη μας τιμή, αλλά παράλληλα και ευθύνη την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρεία μας.

 Η επιθυμία μας είναι να αισθάνεστε ανά πάσα στιγμή δικαιωμένοι για την επιλογή σας και να συντελούμε και εμείς με τη δική μας ποιότητα και παρουσία, ώστε να διατηρήσετε τα υψηλά επίπεδα της εταιρείας σας προς το καταναλωτικό κοινό που με τη σειρά του σας εμπιστεύεται για χρόνια.

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειασθείτε,

 

 Από τη  διεύθυνση της  ΚΡΟΚΟΣ  - Αφοι ΜΟΣΧΟΝΑ Ο.Ε       

                 Γιώργος και Κώστας Παράσχου Μοσχονάς

  

 

 

 
Banner
Banner
Banner